از خواص درمانی شگفت انگیز یونجه چه میدانید
یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت . یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدر بسیار زیاد کشت می شود. زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .یونجه
پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال خاضر بعلت درا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می رسد .
عضو پیوسته انجمن علمی طب سنتی ایران گفت:یونجه برای ضعف عمومی و کم خونی مفید بوده و تقویت کننده اعصاب است.
گیاهی علفی همدسته شبدرها در ترکی یونجه و در فارسی «اسپست باغی» خوانده می شود به طوریکه ارتفاع آن به یک متر نیز می رسد و دارای فواید زیادی است.
متخصص طب سنتی این گیاه را گرم و تر اعلام کرد و افزود:یونجه دارای ویتامین های A ، D ، E ، K و B ، املاح معدنی همچون کلسیم، اسیدفولیک، منیزیم و پتاسیم است.
یونجه